Åpen dag på brannstasjonen

Åpen dag på brannstasjonen

Her kan du vinne premier, se demonstrasjoner, få svar på spørsmål om brannsikkerhet og bli kjent med brannvesenet. Velkommen!

Vi arrangerer to åpne dager i året for våre innbyggere i Asker og Bærum. På våren åpner vi portene på Bekkestua brannstasjon en utvalgt lørdag, og på høsten har vi Åpen dag på Asker brannstasjon i uke 38.

Neste Åpen dag blir på Asker brannstasjon lørdag 21. september, kl. 10.00 – 14.00.

Program:

Kl. 10.00 Portene åpner

Kl. 10.30 Demo redning ved trafikkulykke

Kl. 11.00 Bjørnis-show

Kl. 12.00 Demo redning ved brann

Kl. 12.30 Bjørnis fotosession mm. – Bjørnis-hjørnet i vognhallen

Kl. 14.00 Program slutt

Løpende demonstrasjon av brann i fettgryte

(Tidene er cirka-tider. Programpostene annonseres av speaker. Endringer i programmet kan forekomme)

Åpen dag er et populært arrangement fylt med fart og spenning til glede for både store og små. Gjennom blant annet realistiske demonstrasjoner viser vi en del av brannvesenets hverdag. Vi gir informasjon om brannsikkerhet i hjemmet og har alltid overraskelser til barna. Flere tusen besøkende kommer innom ved hvert arrangement.

Det er begrenset med parkeringsplasser i tilknytting til begge brannstasjonene. Vi oppfordrer besøkende til å finne alternative fremkomstmidler.
For de som tar bilen kan man parkere på Kolberg Caspary ved Røykenveien, rett ovenfor brannstasjonen i Asker.

Åpen dag på Asker brannstasjon i september (uke 38) er en del av den nasjonale Brannvernuka som er et samarbeid mellom brannvesenet, Norsk brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og If Skadeforsikring. Brannvernuka kan du lese mer om på http://www.brannvernuka.no/

Åpen dag på brannstasjonen annonseres i god tid både på våre nettsider og Facebook.